Начална страница Новини Турнири Профили Партии Връзки Chess online
������ �����
Схема
Статистика


Най-нов шахматист:
ThomasWhads

Вход

Запомни ме

Регистрация

Анкета
За или против БФШ
Да
Не
Все ми е едно.
Които и да са, пак ще са крадци.

Случайна снимка

шах

Днес е 22 Юли

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Приятели

кореспондентен шах шах книга
The biggest chess database
Партньори

Expert carpet cleaeners provider in SW4 Clapham

Efbet

Футболни прогнози

Информация и линк към Bet365 - http://smartarena.net/bet365

футболни прогнози fbet.info

dominoqq daftar qq online agenqq

windsurfingКак да вляза в bet365? Научи на http://internetzalozi.com/bet365/

ผลิตภัณฑ์รักษาสิว

อาหารเสริมผู้ชาย

For more empyrlocal consult the experts at http://empyrlocal.com

Дамско бельо

оригинални маратонки

секс шоп

именни дни Почивка
chess24.com your playground
Президент на БФКШ / Новини-България

автор - petyomarinov, 15:27 26.08.2012

img

Плевен. Петьо Маринов е избран за 3-ти мандат за Президент на БФКШ
За плевенчанина гласуваха 14 шахматни клуба , а опонента му гм Николай Нинов получи едва 3 гласа
На 25 август 2012 г. от 11.00 часа в конферентна зала на хотел Ростов, град Плевен се проведе редовно Общо отчетно-изборно събрание на БФ по кореспондентен шахмат. Присъстваха делагати от 17 клуба, от общо 19 членове на БФКШ.
Специални гости на откриването бяха кмета на Плевен Проф.Д-р Димитър Стойков и председателят на ОС Плевен Дарин Ангелов, които наградиха призьорите от първенствата от вътрешният и международният календар на Федерацията. Плакети и дипломи за заслужили майстори на спорта по кореспондентен шах получиха Георги Сапунджиев , Димитър Карапчански и Александър Куртенков , а за майстори на спорта Светла Йорданова, Никола Антонов , Борислав Калчев и Атанас Куртенков . Играч на 2011 година стана гм Валентин Йотов от Плевен.
От страна на БФКШ , президента на федерацията Петьо Маринов награди с уникални шахматни комплекти от мача за световната титла Топалов-Ананд , първите мъже на Плевен. Проф.Д-р Димитър Стойков получи плакет ,с който се награждава Община Плевен За заслуги в развитието на кореспондентният шахмат в България .
В приветствието си към кореспондентните шахматисти кмета на Плевен Проф.Д-р Димитър Стойков обяви ,че самият той има афинитет към шахмата и има сериозни успехи срещу компютърни програми, което заслужи аплодисментите в залата.
Председателят на събранието Проф.Сапунджиев откри събранието и покани президента на БФКШ да представи отчета на УС на БФКШ за периода 2009-2012. След това председателят на КС Петко Петков прочете своят доклад за финансовата дейност на федерацията .Бяха приети единодушно отчетите на УС и КС на БФКШ. Бяха направени промени в Устава на БФКШ , като бяха увеличени членовете на УС от седем на девет.
Безспорно най-важната точка от дневният ред на събранието беше избора на президент и ръководни органи на федерацията.
Бяха представени две кандидатури на досегашният президент Петьо Маринов и на един от най-силните кореспондентни шахматисти ГМ Николай Нинов от Пазарджик. Кандидатите изложиха своите програми и отговаряха да въпроси от делегатите. Събранието протече в коректен дух и без излишни емоции. Гласуването беше тайно. След преброяването на бюлетините стана ясно, че за Петьо Маринов са гласували 14 шахматни клуба , а за опонента му гм Николай Нинов - 3 шахматни клуба.
Така за 3-ти пореден мандат за Президент на БФКШ е избран Петьо Маринов.
Новият президент предложи управителен съвет в състав : Георги Сапунджиев-вицепрезидент , Александър Парушев секретар , Николай Йорданов ,връзки с клубовете , Евтим Стефанов връзки с неправителствени организации и проекти , Васил Илиев детско-юношески шахмат ,Тошко Кирков Етична комисия , Ваньо Стойнов администратор и Красимир Бочев точкуване към МФВС и Контролен съвет в състав : председател адв.Венцислав Нинов и членове д-р Атанас Мърмаров и Илия Кръстев.
Днес спечели българският кореспондентен шахмат ! Делегатите на ОС дадоха една много точна оценка за работата на УС през последните години. Благодаря на всички за подкрепата .Ще се постарая да оправдая както и досега Вашето доверие ! Петьо МариновНазад трябва да се регистрирате, за да пишете коментари
Бърза регистрация

Designed and Created by Tihomir Janev & Kalin © Българска шах мрежа. Не носим отговорност за публикациите на потребителите! лаптопи

шах хостинг - Страницата се зареди за 0.78 секунди. Потребители online: