Начална страница Новини Турнири Профили Партии Връзки Chess online
������ �����
Схема
Статистика


Най-нов шахматист:
RikSpame

Рожденици

Борис Стефанов (28)
Ян Непомнящий (34)

Всички рожденици

Вход

Запомни ме

Регистрация

Анкета
За или против БФШ
Да
Не
Все ми е едно.
Които и да са, пак ще са крадци.

Случайна снимка

шах

Днес е 14 Юли

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Приятели

кореспондентен шах шах книга
The biggest chess database
Партньори

Expert carpet cleaeners provider in SW4 Clapham

Efbet

Футболни прогнози

Информация и линк към Bet365 - http://smartarena.net/bet365

футболни прогнози fbet.info

dominoqq daftar qq online agenqq

windsurfingКак да вляза в bet365? Научи на http://internetzalozi.com/bet365/

ผลิตภัณฑ์รักษาสิว

อาหารเสริมผู้ชาย

For more empyrlocal consult the experts at http://empyrlocal.com

Дамско бельо

оригинални маратонки

секс шоп

именни дни Почивка
chess24.com your playground
Закон за казината онлайн / Интервю

автор - kalin, 16:40 28.01.2012

img

В Интернет. Новият български законопроект относно онлайн казината (online casino legislation), представен за одобрение пред Европейската комисия през месец май тази година, отново удари на камък, според първите репортажи на местните медии.
Противоречивите/спорните предложения, които много оператори от двата сектора- онлайн и офлайн, критикуваха като ги определяха като дискриминационни и нечестни по същество, включват ограничения по отношение на рекламната дейност в най-новата страна членка на Европейския съюз.
Други области, за които има оплаквания са изискванията към кандидатстващите за лицензия да имат петгодишен опит на българския пазар; изискването да бъдат използвани български банки; и изискването за фактическото присъствие в страната да бъде установено- всичките са изисквания, които са под въпрос и в други законодателни промени в Европа.
Според доклади има около 200 сайта за хазарт , които предлагат действия с участието на български език, както и двете валути- българския лев и еврото. По принцип, хазартът беше легализиран, облаган и регулиран през 1993; нови строги изисквания и високи данъци бяха наложени пет години по-късно; действие, което малко намали разпространението из страната на местата за хазарт, установени благодарение на либерален режим за лицензиране.
Правителството малко по-малко превръщаше онлайн хазарта в свое предимство, само през 2008- до приемането на страната в евросъюза това законодателство беше прието като политика, с данъчна основа от 17 процента от печалбата, и държавата монополизира спортното наддаване и игрите на видео покер.
Въпреки че пълното детайлно мнение на Европейската Комисия е вече публикувано, Европейската асоциация за хазарт и наддаване, търговското тяло на онлайн хазарта, предупреди, че българите трябва да следват внимателно вижданията на Комисията.
Главния секретар на Европейската ассоциация за хазарт и наддаване, Сигрид Лайн заяви: Някои от основните изисквания по законопроекта не са свързани с това, което мотивира един оператор да вземе лицензия. Има още забележки с въпросителни. Ние трябва да видим как правителството отговаря на детайлното ни мнение.Назад трябва да се регистрирате, за да пишете коментари
Бърза регистрация

Designed and Created by Tihomir Janev & Kalin © Българска шах мрежа. Не носим отговорност за публикациите на потребителите! лаптопи

шах хостинг - Страницата се зареди за 2.854 секунди. Потребители online: